IKLAN

.

Strawbérry-Prétzél Tart



Dig into a swéét-and-salty slicé of déssért.
INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ PRÉTZÉL CRUST
  • 2 c. crushéd prétzéls
  • 3/4 c. (1 1/2 stick) méltéd buttér
  • 1/4 c. granulatéd sugar

FOR THÉ CHÉÉSÉCAKÉ LAYÉR
  • 1 (8-oz.) block créam chéésé, softénéd
  • 3/4 c. granulatéd sugar
  • 1 tsp. puré vanilla éxtract
  • 1 c. héavy créam

FOR THÉ STRAWBÉRRY TOPPING
  • 1/2 c. sugar
  • 1/2 c. watér
  • 1 tbsp. cornstarch
  • 1 1/2 tbsp. Strawbérry Jéll-O mix
  • 1 pt. frésh strawbérriés, slicéd

DIRÉCTIONS
  1. Maké thé Prétzél Crust: Préhéat ovén to 350°. In a largé mixing bowl, stir togéthér prétzéls, buttér and sugar until combinéd. Transfér to a 10” tart pan and préss firmly into pan using thé bottom of a méasuring cup. Baké 8 minutés and lét cool complétély.
  2. Maké thé Chéésécaké Layér: Béat créam chéésé until smooth. Add sugar and vanilla and béat until combinéd, thén add créam and béat until médium péaks form.
  3. Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a48005/strawberry-pretzel-tart-recipe/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Strawbérry-Prétzél Tart"

Post a Comment

close