Dig into a swéét-and-salty slicé of déssért.
INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ PRÉTZÉL CRUST
- 2 c. crushéd prétzéls
- 3/4 c. (1 1/2 stick) méltéd buttér
- 1/4 c. granulatéd sugar
FOR THÉ CHÉÉSÉCAKÉ
LAYÉR
- 1 (8-oz.) block créam chéésé, softénéd
- 3/4 c. granulatéd sugar
- 1 tsp. puré vanilla éxtract
- 1 c. héavy créam
FOR THÉ STRAWBÉRRY
TOPPING
- 1/2 c. sugar
- 1/2 c. watér
- 1 tbsp. cornstarch
- 1 1/2 tbsp. Strawbérry Jéll-O mix
- 1 pt. frésh strawbérriés, slicéd
DIRÉCTIONS
- Maké thé Prétzél Crust: Préhéat ovén to 350°. In a largé mixing bowl, stir togéthér prétzéls, buttér and sugar until combinéd. Transfér to a 10” tart pan and préss firmly into pan using thé bottom of a méasuring cup. Baké 8 minutés and lét cool complétély.
- Maké thé Chéésécaké Layér: Béat créam chéésé until smooth. Add sugar and vanilla and béat until combinéd, thén add créam and béat until médium péaks form.
- Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a48005/strawberry-pretzel-tart-recipe/
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