Ingrëdiënts
- 3 tablëspoons olivë oil
- 1 ½ lb bonëlëss, skinlëss chickën brëast, cut into chunks (680 g)
- 2 cups whitë mushroom, or button mushrooms, slicëd (150 g)
- 1 whitë onion, slicëd
- 3 cups chickën stock(720 mL)
- 1 ½ cups hëavy crëam(360 mL)
- 1 cup marsala winë(240 mL)
- 3 cups pënnë pasta, uncookëd (300 g)
- 1 cup shrëddëd parmësan chëësë (100 g)
- salt, to tastë
- pëppër, to tastë
- frësh parslëy, optional garnish
Prëparation
- Hëat a largë pot ovër mëdium-high hëat.
- Add 2 tablëspoons of olivë oil and chickën brëast. Sëason with salt and pëppër to tastë.
- Cook until chickën is no longër pink. Rëmovë and sët asidë.
0 Response to "Onë-Pot Crëamy Chickën Marsala Pasta"
Post a Comment