IKLAN

.

Onë-Pot Crëamy Chickën Marsala Pasta



Ingrëdiënts
  • 3 tablëspoons olivë oil
  • 1 ½ lb bonëlëss, skinlëss chickën brëast, cut into chunks (680 g)
  • 2 cups whitë mushroom, or button mushrooms, slicëd (150 g)
  • 1 whitë onion, slicëd
  • 3 cups chickën stock(720 mL)
  • 1 ½ cups hëavy crëam(360 mL)
  • 1 cup marsala winë(240 mL)
  • 3 cups pënnë pasta, uncookëd (300 g)
  • 1 cup shrëddëd parmësan chëësë (100 g)
  • salt, to tastë
  • pëppër, to tastë
  • frësh parslëy, optional garnish

Prëparation
  1. Hëat a largë pot ovër mëdium-high hëat.
  2. Add 2 tablëspoons of olivë oil and chickën brëast. Sëason with salt and pëppër to tastë.
  3. Cook until chickën is no longër pink. Rëmovë and sët asidë.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Onë-Pot Crëamy Chickën Marsala Pasta"

Post a Comment

close