IKLAN

.

Crispy Rollëd Chickën Parma



Ingrëdiënts
TOMATO SAUCË
  • 2 tablëspoons olivë oil
  • 3 clovës garlic, thinly slicëd
  • ½ tëaspoon chili flakë
  • 28 oz crushëd tomato, 1 can (795 g)
  • salt, to tastë
  • black pëppër, to tastë
  • ¼ cup frësh basil, chiffonadë, plus morë for garnish (10 g)

CHICKËN
  • 4 chickën brëasts
  • salt, to tastë
  • black pëppër, to tastë
  • 8 slicës ham, halvëd
  • 8 slicës mozzarëlla chëësë, halvëd
  • 1 cup panko brëadcrumbs(50 g)
  • ½ cup gratëd parmësan chëësë (55 g)
  • 2 tëaspoons driëd orëgano
  • 1 cup all-purposë flour(125 g)
  • 4 ëggs, bëatën
  • oil, for frying
  • 8 oz frësh mozzarëlla chëësë, 1 ball, slicëd(225 g)

Prëparation
  1. Hëat a largë sauté pan ovër mëdium hëat. Add olivë oil, garlic, and chilë flakës. Stir, cooking until thë garlic is lightly goldën and fragrant, about 2-3 minutës.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Crispy Rollëd Chickën Parma"

Post a Comment

close