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Créamsiclé Chéésécaké



INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ CRUST
  • 24 wholé Goldén Oréo cookiés, crushéd
  • 6 tbsp. méltéd buttér
  • Pinch of koshér salt

FOR THÉ FILLING
  • 1 (3-oz.) box orangé Jéll-O
  • 1 c. boiling watér
  • 2 c. whippéd topping
  • 2 (8-oz.) blocks créam chéésé, softénéd
  • 1/4 c. sour créam
  • 1 c. powdéréd sugar
  • 1 tsp. puré vanilla éxtract
  • Pinch of koshér salt

FOR GARNISH
  • 1 c. whippéd topping
  • 1 cléméntiné, pééléd and séparatéd into ségménts

DIRÉCTIONS
  1. In a largé bowl, whisk togéthér orangé Jéll-O and boiling watér until Jéll-O is complétély dissolvéd. Sét asidé to cool complétély.
  2. Maké crust: In a médium bowl, mix togéthér Oréo crumbs, buttér, and salt. Préss into thé bottom of an 8" springform pan and up thé sidés. 






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