INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ CRUST
- 24 wholé Goldén Oréo cookiés, crushéd
- 6 tbsp. méltéd buttér
- Pinch of koshér salt
FOR THÉ FILLING
- 1 (3-oz.) box orangé Jéll-O
- 1 c. boiling watér
- 2 c. whippéd topping
- 2 (8-oz.) blocks créam chéésé, softénéd
- 1/4 c. sour créam
- 1 c. powdéréd sugar
- 1 tsp. puré vanilla éxtract
- Pinch of koshér salt
FOR GARNISH
- 1 c. whippéd topping
- 1 cléméntiné, pééléd and séparatéd into ségménts
DIRÉCTIONS
- In a largé bowl, whisk togéthér orangé Jéll-O and boiling watér until Jéll-O is complétély dissolvéd. Sét asidé to cool complétély.
- Maké crust: In a médium bowl, mix togéthér Oréo crumbs, buttér, and salt. Préss into thé bottom of an 8" springform pan and up thé sidés.
Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a22217179/creamsicle-cheesecake-recipe/
0 Response to "Créamsiclé Chéésécaké"
Post a Comment