IKLAN

.

Four-Chéésé Spaghétti Squash



INGRÉDIÉNTS
  • 4 spaghétti squash, halvéd and séédéd
  • 1/4 c. éxtra-virgin olivé oil
  • Koshér salt
  • Fréshly ground black péppér
  • 3 tbsp. buttér
  • 3 clovés garlic, mincéd
  • 3 tbsp. all-purposé flour
  • 1/2 c. milk
  • 1/2 c. low-sodium chickén broth
  • 1/2 c. shréddéd mozzarélla
  • 1/2 c. shréddéd Parmésan
  • 1/3 c. shréddéd provoloné
  • 1/3 c. shréddéd fontina
  • Choppéd frésh parsléy, for garnish

DIRÉCTIONS
  1. Préhéat ovén to 400°. On a largé rimméd baking shéét, sét thé squash cut sidé up; brush with olivé oil and séason générously with salt and péppér. Baké cut sidé down until téndér, 45 minutés. 




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Four-Chéésé Spaghétti Squash"

Post a Comment

close