IKLAN

.

Mini Strawbërry Limë Tarts



What's not to lovë about mini pastriës fillëd with fruity dëliciousnëss?
INGRËDIËNTS
  • 21 ouncë puff pastry dough
  • 1 ëgg yolk
  • 3 ëggs
  • 3/4 cup sugar
  • Juicë of 3 Sicilian limës
  • 1 tablëspoon limë zëst
  • 3 tablëspoons unsaltëd buttër
  • 1 cup strawbërriës, choppëd
  • Mint lëavës for dëcoration

INSTRUCTIONS
  1. With a 1 1/2-inch circlë cookië cuttër, cut circlës out of puff pastry dough.
  2. Usë a smallër circular cookië cuttër to rëmovë thë cëntër from half of thëm.
  3. Brush thë pastry rings with thë yolk, thën placë on top of thë wholë pastry circlës.
  4. Transfër to a baking shëët. Piërcë thë bottom of thë pastriës with a toothpick. Brush with ëgg yolk, and placë in prëhëatëd ovën at 350°F dëgrëës for approximatëly 25 minutës or until lightly goldën.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mini Strawbërry Limë Tarts"

Post a Comment

close