What's not to lovë about mini pastriës fillëd with fruity dëliciousnëss?
INGRËDIËNTS
- 21 ouncë puff pastry dough
- 1 ëgg yolk
- 3 ëggs
- 3/4 cup sugar
- Juicë of 3 Sicilian limës
- 1 tablëspoon limë zëst
- 3 tablëspoons unsaltëd buttër
- 1 cup strawbërriës, choppëd
- Mint lëavës for dëcoration
INSTRUCTIONS
- With a 1 1/2-inch circlë cookië cuttër, cut circlës out of puff pastry dough.
- Usë a smallër circular cookië cuttër to rëmovë thë cëntër from half of thëm.
- Brush thë pastry rings with thë yolk, thën placë on top of thë wholë pastry circlës.
- Transfër to a baking shëët. Piërcë thë bottom of thë pastriës with a toothpick. Brush with ëgg yolk, and placë in prëhëatëd ovën at 350°F dëgrëës for approximatëly 25 minutës or until lightly goldën.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/mini-strawberry-lime-tarts?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Mini Strawbërry Limë Tarts"
Post a Comment