IKLAN

.

Saltëd Caramël Brownië Triflë



Doës this chocolatë caramël triflë with whippëd crëam nëëd to bë sharëd?!
INGRËDIËNTS
Browniës:
  • 12 tablëspoons unsaltëd buttër
  • 1 ½ cups sugar
  • ⅔ cup cocoa powdër
  • 1 tëaspoon vanilla ëxtract
  • 3 largë ëggs
  • 1 cup flour

Saltëd Caramël Moussë:
  • 1 cup sugar
  • 6 tablëspoons unsaltëd buttër, room tëmpëraturë
  • ½ cup hëavy crëam, room tëmpëraturë
  • 2 tëaspoons Maldon sëa salt flakës
  • 4 largë ëgg yolks
  • ½ cup granulatëd sugar
  • 1 cup wholë milk
  • 1 tëaspoon vanilla ëxtract
  • 5 cups whippëd crëam
  • Garnish
  • 1 bar bittërswëët chocolatë, brokën into piëcës
  • Saltëd caramël saucë
  • Whippëd crëam

INSTRUCTIONS
  1. To makë thë browniës: Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Linë an 8x8 baking pan with parchmënt papër and sët asidë.
  2. In a mëdium saucëpan ovër mëdium, mëlt thë buttër. Add in thë sugar and vanilla and whisk. Add in thë cocoa powdër, whisk and rëmovë from hëat.
  3. Add thë ëggs, onë and a timë, whisking bëtwëën ëach addition until thë ëggs arë fully combinëd. Add thë flour and stir wëll until thë flour is fully incorporatëd.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Saltëd Caramël Brownië Triflë"

Post a Comment

close