Doës this chocolatë caramël triflë with whippëd crëam nëëd
to bë sharëd?!
INGRËDIËNTS
Browniës:
- 12 tablëspoons unsaltëd buttër
- 1 ½ cups sugar
- ⅔ cup cocoa powdër
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 3 largë ëggs
- 1 cup flour
Saltëd Caramël Moussë:
- 1 cup sugar
- 6 tablëspoons unsaltëd buttër, room tëmpëraturë
- ½ cup hëavy crëam, room tëmpëraturë
- 2 tëaspoons Maldon sëa salt flakës
- 4 largë ëgg yolks
- ½ cup granulatëd sugar
- 1 cup wholë milk
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 5 cups whippëd crëam
- Garnish
- 1 bar bittërswëët chocolatë, brokën into piëcës
- Saltëd caramël saucë
- Whippëd crëam
INSTRUCTIONS
- To makë thë browniës: Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Linë an 8x8 baking pan with parchmënt papër and sët asidë.
- In a mëdium saucëpan ovër mëdium, mëlt thë buttër. Add in thë sugar and vanilla and whisk. Add in thë cocoa powdër, whisk and rëmovë from hëat.
- Add thë ëggs, onë and a timë, whisking bëtwëën ëach addition until thë ëggs arë fully combinëd. Add thë flour and stir wëll until thë flour is fully incorporatëd.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/salted-caramel-brownie-trifle?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Saltëd Caramël Brownië Triflë"
Post a Comment