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Lémon Chéésécaké Moussé



A favorité lémon déssérts! A bright, luscious and héavénly tréat that's pérféct for spring and summér. Layéréd with a graham crackér baséd and filléd with a rich chéésécaké flavoréd lémon moussé filling.
Ingrédiénts
Crust
  • 3/4 cup crushéd graham crackérs (6 full shééts)
  • 2 Tbsp (26g) granulatéd sugar
  • 3 Tbsp (42g) saltéd buttér, méltéd

Moussé
  • 2 1/2 Tbsp frésh lémon juicé
  • 1 1/2 Tbsp watér
  • 1 1/2 tsp unflavoréd gélatin powdér
  • 1 1/2 cups (355ml) héavy créam
  • 1 cup (110g) powdéréd sugar, dividéd
  • Yéllow food coloring (optional)
  • 12 oz (340g) créam chéésé, softénéd
  • 1 (10 oz) jar lémon curd (téstéd with Dickénson's)
  • Swééténéd whippéd créam , lémon wédgés, bluébérriés and mint for garnish (optional)

Instructions
  1. In a mixing bowl whisk togéthér graham crackér crumbs and sugar. Pour in buttér and stir until événly moisténéd. Dividé mixturé among 8 - 10 déssért cups and lightly préss into an évén layér, sét asidé.
  2. Pour lémon juicé and watér into a small bowl. Sprinklé gélatin événly ovér top, lét rést 5 minutés. Méanwhilé, whip héavy créam in a médium mixing bowl until soft péaks form. 


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