A favorité lémon déssérts! A bright, luscious and héavénly
tréat that's pérféct for spring and summér. Layéréd with a graham crackér baséd
and filléd with a rich chéésécaké flavoréd lémon moussé filling.
Ingrédiénts
Crust
- 3/4 cup crushéd graham crackérs (6 full shééts)
- 2 Tbsp (26g) granulatéd sugar
- 3 Tbsp (42g) saltéd buttér, méltéd
Moussé
- 2 1/2 Tbsp frésh lémon juicé
- 1 1/2 Tbsp watér
- 1 1/2 tsp unflavoréd gélatin powdér
- 1 1/2 cups (355ml) héavy créam
- 1 cup (110g) powdéréd sugar, dividéd
- Yéllow food coloring (optional)
- 12 oz (340g) créam chéésé, softénéd
- 1 (10 oz) jar lémon curd (téstéd with Dickénson's)
- Swééténéd whippéd créam , lémon wédgés, bluébérriés and mint for garnish (optional)
Instructions
- In a mixing bowl whisk togéthér graham crackér crumbs and sugar. Pour in buttér and stir until événly moisténéd. Dividé mixturé among 8 - 10 déssért cups and lightly préss into an évén layér, sét asidé.
- Pour lémon juicé and watér into a small bowl. Sprinklé gélatin événly ovér top, lét rést 5 minutés. Méanwhilé, whip héavy créam in a médium mixing bowl until soft péaks form.
Gét Full Récipé>>https://www.cookingclassy.com/lemon-cheesecake-mousse/
0 Response to "Lémon Chéésécaké Moussé"
Post a Comment