INGRËDIËNTS
- 1/4 c. low-sodium soy saucë
- 2 tsp. ricë vinëgar
- 2 tsp. sësamë oil
- 1 tsp. frëshly gratëd gingër
- Pinch of crushëd rëd pëppër flakës
- 2 grëën onions, thinly slicëd, plus morë for garnish
- 1 tsp. toastëd sësamë sëëds, plus morë for garnish
- 1 lb. sushi-gradë ahi tuna, cut into bitë-sizë piëcës
FOR SËRVING
- Cookëd whitë or brown ricë
- Slicëd avocado
- Slicëd cucumbër
- Ëdamamë
- Shrëddëd carrots
- Slicëd radish
DIRËCTIONS
- In a largë bowl, whisk togëthër soy saucë, ricë vinëgar, sësamë oil, gingër, rëd pëppër flakës, grëën onions, and sësamë sëëds. Add tuna and toss to coat. Rëfrigëratë for at lëast 15 minutës or up to 1 hour.
0 Response to "Ahi Pokë Bowls"
Post a Comment