IKLAN

.

Ahi Pokë Bowls



INGRËDIËNTS
  • 1/4 c. low-sodium soy saucë
  • 2 tsp. ricë vinëgar
  • 2 tsp. sësamë oil
  • 1 tsp. frëshly gratëd gingër
  • Pinch of crushëd rëd pëppër flakës
  • 2 grëën onions, thinly slicëd, plus morë for garnish 
  • 1 tsp. toastëd sësamë sëëds, plus morë for garnish
  • 1 lb. sushi-gradë ahi tuna, cut into bitë-sizë piëcës

FOR SËRVING
  • Cookëd whitë or brown ricë
  • Slicëd avocado
  • Slicëd cucumbër
  • Ëdamamë 
  • Shrëddëd carrots
  • Slicëd radish

DIRËCTIONS
  1. In a largë bowl, whisk togëthër soy saucë, ricë vinëgar, sësamë oil, gingër, rëd pëppër flakës, grëën onions, and sësamë sëëds. Add tuna and toss to coat. Rëfrigëratë for at lëast 15 minutës or up to 1 hour.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ahi Pokë Bowls"

Post a Comment

close