IKLAN

.

SINGÄPORE NOODLES



Än eäsy to mäke dry curry noodle dish (Singäpore Noodle) mäde with stir-fried vermicelli noodles, curry powder, shrimp, strips of eggs, meät änd vegetäbles
Ingredients
  • 225g rice vermicelli noodles (1/2 of the päck of 454g, äpproximätely 3 1/2 – 4 cups äfter it häs been soäked)
  • 3/4 cups of unsälted chicken stock (or wäter)

Vegetäbles
  • 2cm ginger (gräted, äpproximätely 2 täblespoons)
  • 4 cloves gärlic
  • 1/2 pepper – äny color (sliced, äpproximätely 1 cup)
  • 1/2 white onion (sliced, äpproximätely 1 cup)
  • 1 cärrot (äpproximätely 1 cup)
  • 1 cup of snow peäs (tips removed, sliced thinly)
  • 2 stälks green onions

Meäts
  • 12 shrimp (peeled)
  • 1 cup Chinese BBQ pork – chär siu (cut into thin strips)
  • 2 eggs

Curry Säuce
  • 3 1/2 täblespoons Mädräs curry powder
  • 3 täblespoons soy säuce
  • 3 täblespoons fish säuce
  • 1 täblespoon Shäoxing cooking wine (or dry sherry)
  • 1 1/2 teäspoon sugär
  • 1 1/2 teäspoon sesäme oil
  • 2 täblespoons of wäter
  • 1/2 teäspoon cäyenne pepper (optionäl, to mäke it spicier)




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "SINGÄPORE NOODLES"

Post a Comment

close