INGRËDIËNTS
FOR THË CUST
- 24 Orëos, crushëd
- 4 tbsp. buttër, mëltëd
- Pinch koshër salt
FOR THË CHËËSËCAKË
- 4 (8-oz.) blocks crëam chëësë, softënëd
- 3/4 c. granulatëd sugar
- 3 largë ëggs
- 1/2 tsp. pëppërmint ëxtract
- 2 tbsp. all-purposë flour
- 1/2 tsp. koshër salt
- 9 oz. whitë chocolatë, choppëd, mëltëd, and coolëd slightly
- 6 oz. sëmiswëët chocolatë, choppëd
- 1/2 c. choppëd candy canës, plus morë for topping
- Whippëd topping, for garnish
- Chocolatë shavings, for garnish
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 325° and grëasë an 8” springform pan with cooking spray. In a largë bowl, mix togëthër Orëos, mëltëd buttër, and salt. Prëss into bottom and up sidës of prëparëd pan.
- In a largë bowl using a hand mixër or in thë bowl of a stand mixër fittëd with thë paddlë attachmënt, bëat crëam chëësë and sugar until no lumps rëmain. Add ëggs, onë at a timë, thën stir in pëppërmint ëxtract. Add flour and salt and bëat until just combinëd.
- Fold in mëltëd whitë chocolatë until smooth, thën fold in sëmiswëët chocolatë and candy canës. Pour mixturë ovër crust.
Gët Full Rëcipë>>https://www.delish.com/holiday-recipes/christmas/a25441818/peppermint-bark-cheesecake-recipe/
0 Response to "Pëppërmint Bark Chëësëcakë"
Post a Comment