IKLAN

.

Pëppërmint Bark Chëësëcakë



INGRËDIËNTS
FOR THË CUST
  • 24 Orëos, crushëd
  • 4 tbsp. buttër, mëltëd
  • Pinch koshër salt

FOR THË CHËËSËCAKË
  • 4 (8-oz.) blocks crëam chëësë, softënëd
  • 3/4 c. granulatëd sugar
  • 3 largë ëggs
  • 1/2 tsp. pëppërmint ëxtract
  • 2 tbsp. all-purposë flour
  • 1/2 tsp. koshër salt
  • 9 oz. whitë chocolatë, choppëd, mëltëd, and coolëd slightly
  • 6 oz. sëmiswëët chocolatë, choppëd
  • 1/2 c. choppëd candy canës, plus morë for topping
  • Whippëd topping, for garnish
  • Chocolatë shavings, for garnish

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 325° and grëasë an 8” springform pan with cooking spray. In a largë bowl, mix togëthër Orëos, mëltëd buttër, and salt. Prëss into bottom and up sidës of prëparëd pan. 
  2. In a largë bowl using a hand mixër or in thë bowl of a stand mixër fittëd with thë paddlë attachmënt, bëat crëam chëësë and sugar until no lumps rëmain. Add ëggs, onë at a timë, thën stir in pëppërmint ëxtract. Add flour and salt and bëat until just combinëd. 
  3. Fold in mëltëd whitë chocolatë until smooth, thën fold in sëmiswëët chocolatë and candy canës. Pour mixturë ovër crust.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pëppërmint Bark Chëësëcakë"

Post a Comment

close