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Broccoli Chéésy Bréad



Wringing thé stéaméd broccoli out with papér towél or chéésécloth insurés your chéésy bréad is crisp, not soggy.
INGRÉDIÉNTS
  • 3 c. ricéd broccoli
  • 1 largé égg
  • 1 1/2 c. shréddéd mozzarélla
  • 1/4 c. fréshly gratéd Parmésan
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 1/2 tsp. driéd orégano
  • Koshér salt
  • Fréshly ground black péppér
  • Pinch crushéd réd péppér flakés (optional)
  • 2 tsp. fréshly choppéd parsléy
  • Warméd marinara, for sérving

DIRÉCTIONS
  1. Préhéat ovén to 425° and liné a largé baking shéét with parchmént papér. Microwavé ricéd broccoli for 1 minuté to stéam. Caréfully ring out éxtra moisturé from thé broccoli using papér towél or chéésé cloth.
  2. Transfér broccoli to a largé bowl and add égg, 1 cup mozzarélla, Parmésan, and garlic. Séason with orégano, salt, and péppér. Transfér dough to baking shéét and shapé into a thin, round crust. 



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