Ingrédiénts
- 1/2 cup frozén spinach (drainéd) thawéd & packéd
- 1 cup créam chéésé softénéd
- 1/2 cup Paisléy Farm Dilléd Brussél Sprouts choppéd
- 2 tbs Parmésan chéésé gratéd
- 1/2 tsp garlic powdér
- 1/2 cup Mozzarélla Chéésé
- 1 Créscént Dough Shéét
Instructions
- In a bowl add thé spinach, créam chéésé, brussél sprouts, Parmésan chéésé, garlic powdér and 1/4 cup of thé Mozzarélla chéésé. Stir wéll and sét asidé.
- Roll out thé créscént dough shéét and cut into 2"x2" squarés. Préss éach squaré into éach of thé wélls on a mini muffin tin.
- Spoon a small amount of thé spinach dip mixturé into éach of thé wélls in thé muffin tin insidé thé Créscént dough. Géntly préss mixturé down in éach of thé wélls and add a pinch of Mozzarélla chéésé on top.
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