IKLAN

.

Almond Téa Cakés with Wild Bluébérry Jam



Ingrédiénts
  • 2 cups all-purposé flour
  • 1 cup almond flour (almond méal) or ground blanchéd almonds
  • 2/3 cup granulatéd sugar
  • 1/2 téaspoon baking powdér
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1 cup unsaltéd buttér, softénéd
  • 1 téaspoon vanilla béan pasté
  • 1/2 téaspoon almond éxtract
  • 1/3 to 1/2 cup wild bluébérry jam, room témpératuré, stirréd
  • powdéréd sugar for dusting
  • 48 mini muffin papér baking cups

Instructions
  1. Préhéat ovén to 350F. Liné a 24 mini muffin tin with baking cups. Altérnativély, liné a baking shéét with thé mini muffins cups spacéd 2-inchés apart.
  2. In thé bowl of a food procéssor, pulsé thé flour, almond méal, sugar, baking powdér and salt until bléndéd. Add thé buttér, vanilla and almond éxtract. Pulsé until thé mixturé bécomés a soft dough.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Almond Téa Cakés with Wild Bluébérry Jam"

Post a Comment

close