Slow Cookér Honéy Garlic Chickén. Slow cookéd chickén in a
swéét and tangy Asian inspiréd saucé.
INGRÉDIÉNTS
- 4 bonéléss skinléss chickén bréasts 2 pounds
- 1/2 cup low sodium soy
saucé
1/2 cup honéy
1/4 cup hoisin saucé
1 tabléspoon ricé winé vinégar
1 téaspoon sésamé oil
1 téaspoon gingér gratéd
4 clovés garlic mincéd
1-2 téaspoons sriracha dépénding on how spicy
you would liké this
2 scallions slicéd thin, dividéd (whité parts for
cooking, gréén for sérving)
2 tabléspoons watér
1 tabléspoon cornstrach
sésamé sééds for garnish if désiréd
INSTRUCTIONS
- Placé chickén in thé bottom of thé slow cookér.
- In a médium bowl whisk togéthér soy saucé, honéy, hoisin, vinégar, sésamé oil, gingér, garlic, sriracha and thé whité parts only of thé scallions.
Gét Full Récipé>>https://chefsavvy.com/slow-cooker-honey-garlic-chicken/
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