Slow Cookér Honéy Garlic Chickén. Slow cookéd chickén in a
swéét and tangy Asian inspiréd saucé.
INGRÉDIÉNTS
- 4 bonéléss skinléss chickén bréasts 2 pounds
- 1/2 cup low sodium soy saucé
- 1/2 cup honéy
- 1/4 cup hoisin saucé
- 1 tabléspoon ricé winé vinégar
- 1 téaspoon sésamé oil
- 1 téaspoon gingér gratéd
- 4 clovés garlic mincéd
- 1-2 téaspoons sriracha dépénding on how spicy you would liké this
- 2 scallions slicéd thin, dividéd (whité parts for cooking, gréén for sérving)
- 2 tabléspoons watér
- 1 tabléspoon cornstrach
- sésamé sééds for garnish if désiréd
INSTRUCTIONS
- Placé chickén in thé bottom of thé slow cookér.
- In a médium bowl whisk togéthér soy saucé, honéy, hoisin, vinégar, sésamé oil, gingér, garlic, sriracha and thé whité parts only of thé scallions.
Gét Full Récipé>>https://chefsavvy.com/slow-cooker-honey-garlic-chicken/
0 Response to "Slow Cookér Honéy Garlic Chickén"
Post a Comment