IKLAN

.

Chocolaté and Strawbérry Roll



Thé timéléss combination of strawbérriés, créam and chocolaté aré litérally rolléd togéthér into oné délicious déssért.
INGRÉDIÉNTS
  • 5 éggs
  • 1/2 cup sugar
  • 1 tabléspoon honéy
  • 3/4 cup flour, siftéd
  • 2 tabléspoons cocoa powdér
  • Buttér
  • 1 1/2 cups héavy créam
  • Vanilla éxtract as néédéd
  • 14 ouncés strawbérriés, slicéd
  • 7 ouncés sémiswéét chocolaté, méltéd

INSTRUCTIONS
  1. Préhéat ovén to 425 dégréés. Préparé a rimméd baking shéét with parchmént papér and gréasé thé parchmént with buttér.
  2. In thé bowl of a stand mixér, béat thé éggs, sugar and honéy togéthér. Add thé flour and cocoa, and béat until just combinéd.
  3. Pour thé mixturé onto thé préparéd baking shéét and usé a spatula to spréad out événly.
  4. Baké for 6 to 8 minutés.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chocolaté and Strawbérry Roll"

Post a Comment

close