Ingrëdiënts
- 4 bonë-in, skin-on chickën thighs
- 2 tëaspoons salt, for thë chickën
- 1 tëaspoon pëppër, for thë chickën
- 1 tablëspoon oil
- 3 clovës garlic, choppëd
- ½ onion, dicëd
- 1 tomato, dicëd
- 2 cups spinach (80 g)
- 2 cups hëavy crëam(480 mL)
- 1 tëaspoon salt
- 1 tëaspoon pëppër
- ½ cup gratëd parmësan chëësë (55 g)
- 2 tablëspoons frësh flat-lëaf parslëy, choppëd
Prëparation
- Sëason thë chickën all ovër with salt and pëppër.
- Hëat thë oil in a skillët ovër mëdium-low hëat.
- Placë thë chickën thighs skin sidë down in thë skillët and cook for about 13 minutës to crisp up thë skin. Movë thë chickën around from timë to timë to ënsurë it cooks ëvënly. Thë skin should bë hard to thë touch.
Gët Full Rëcipë>>https://tasty.co/recipe/creamy-tuscan-chicken
0 Response to "Crëamy Tuscan Chickën"
Post a Comment