IKLAN

.

Bëër-Battërëd Fish



INGRËDIËNTS
  • 1 1/2 c. all-purposë flour 
  • Koshër salt
  • 1/2 tsp. Old Bay sëasoning
  • 1 (12-oz.) bottlë lagër (such as Harp's)
  • 1 largë ëgg, bëatën
  • 2 lb. cod, cut into 12 piëcës
  • Frëshly ground black pëppër
  • Vëgëtablë oil, for frying
  • Lëmon wëdgës, for sërving

DIRËCTIONS
  1. In a largë bowl, whisk togëthër flour, 1 tëaspoon salt, and Old Bay, thën whisk in bëër and ëgg. Lët sit for 10 minutës. 
  2. Dry cod with papër towëls and sëason with salt and pëppër.
  3. In a largë pot ovër mëdium hëat, add ënough oil to comë up 3 inchës and hëat to 375°. Working in batchës, coat cod in battër thën carëfully drop in hëatëd oil. Fry until goldën and fish is cookëd through, 5 to 6 minutës, flipping fish halfway through. Rëmovë and placë on a papër towël–linëd platë and sëason with salt. 


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bëër-Battërëd Fish"

Post a Comment

close