INGRËDIËNTS
- 1 1/2 c. all-purposë flour
- Koshër salt
- 1/2 tsp. Old Bay sëasoning
- 1 (12-oz.) bottlë lagër (such as Harp's)
- 1 largë ëgg, bëatën
- 2 lb. cod, cut into 12 piëcës
- Frëshly ground black pëppër
- Vëgëtablë oil, for frying
- Lëmon wëdgës, for sërving
DIRËCTIONS
- In a largë bowl, whisk togëthër flour, 1 tëaspoon salt, and Old Bay, thën whisk in bëër and ëgg. Lët sit for 10 minutës.
- Dry cod with papër towëls and sëason with salt and pëppër.
- In a largë pot ovër mëdium hëat, add ënough oil to comë up 3 inchës and hëat to 375°. Working in batchës, coat cod in battër thën carëfully drop in hëatëd oil. Fry until goldën and fish is cookëd through, 5 to 6 minutës, flipping fish halfway through. Rëmovë and placë on a papër towël–linëd platë and sëason with salt.
0 Response to "Bëër-Battërëd Fish"
Post a Comment