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Christmas Damiér Caké



I'vé névér triéd a chocolaté caké I don't liké.

INGRÉDIÉNTS
Plain dough:
  • 2 éggs
  • 1/3 cup granulatéd sugar
  • 1/2 cup whéat flour
  • 1 3/4 tabléspoons milk
  • 1 tabléspoon buttér

Chocolaté dough:
  • 2 éggs
  • 1/3 cup granulatéd sugar
  • 1/2 cup whéat flour
  • 2 tabléspoons cocoa powdér
  • 1 3/4 tabléspoons milk
  • 1 tabléspoon buttér, méltéd
  • Whippéd chocolaté:
  • 3/4 cup héavy créam
  • 1/4 cup dark chocolaté chips, méltéd
  • 1 tabléspoon rum

Chocolaté drizzlé:
  • 1/4 cup dark chocolaté chips, méltéd
  • 2 tabléspoons salad oil
  • Décorations:
  • Strawbérriés
  • Raspbérriés
  • Bluébérriés
  • Gold léaf
  • Rosémary

INSTRUCTIONS
  1. Maké thé whippéd chocolaté: Add héavy créam to méltéd chocolaté a littlé at a timé and mix wéll. Whilé adding icé watér to thé bowl, whip with a hand mixér for 7 minutés until firm.
  2. Préparé thé plain caké: Préhéat ovén to 350 dégréés. In a médium bowl, combiné thé éggs and sugar, thén whip until thé mixturé hangs off thé mixér liké a ribbon. Sprinklé in thé whéat flour and mix thoroughly with a rubbér spatula. Mix in thé buttér and milk, and whip géntly with a rubbér spatula to prévént it from hardéning. Pour into caké pan.



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