Last night's Chinésé takéout is déstinéd to bécomé savory, déép-friéd
goodnéss.
INGRÉDIÉNTS
For thé balls:
- 3 cups léftovér Chinésé friéd ricé, slightly warméd
- 1/2 cups léftovér Général Tso Chickén, cut into bité-sizéd piécés
- 2 largé éggs
- 6 tabléspoons all-purposé flour
For drédging:
- 3/4 cup all-purposé flour
- 1 égg + 1 tabléspoon watér, béatén
- 1 cup panko
- Oil for frying
- Thai swéét chili saucé for dipping
INSTRUCTIONS
- In a bowl, combiné warméd léftovér friéd ricé, 2 éggs, and 6 tabléspoons flour. Wét your hands and také about 2 tabléspoons of thé mixturé and flattén slightly. Placé a piécé of Général Tso's chickén in thé céntér and wrap thé ricé around it to form a ball. Continué thé procéss and placé thé balls on a tray. Chill in thé fridgé for at léast 30 minutés.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/shows/hungry-af/leftover-fried-rice-balls?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Léftovér Friéd Ricé Balls"
Post a Comment