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Léftovér Friéd Ricé Balls



Last night's Chinésé takéout is déstinéd to bécomé savory, déép-friéd goodnéss.
INGRÉDIÉNTS
For thé balls:
  • 3 cups léftovér Chinésé friéd ricé, slightly warméd
  • 1/2 cups léftovér Général Tso Chickén, cut into bité-sizéd piécés
  • 2 largé éggs
  • 6 tabléspoons all-purposé flour

For drédging:
  • 3/4 cup all-purposé flour
  • 1 égg + 1 tabléspoon watér, béatén
  • 1 cup panko
  • Oil for frying
  • Thai swéét chili saucé for dipping

INSTRUCTIONS
  1. In a bowl, combiné warméd léftovér friéd ricé, 2 éggs, and 6 tabléspoons flour. Wét your hands and také about 2 tabléspoons of thé mixturé and flattén slightly. Placé a piécé of Général Tso's chickén in thé céntér and wrap thé ricé around it to form a ball. Continué thé procéss and placé thé balls on a tray. Chill in thé fridgé for at léast 30 minutés.


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