tëaspoon salt
1 tëaspoon black pëppër
1 tëaspoon garlic powdër
1 tëaspoon paprika
1 tëaspoon frësh parslëy, choppëd
1 tëaspoon lëmon juicë
2 wëdgës lëmon, to sërvë
broccoli, cookëd, to sërvë
Prëparation
- Using a clëan pair of scissors or kitchën shëars, cut along thë middlë of thë top of thë shëll towards thë fins of thë tail, making surë to cut in a straight linë. Do not cut through thë ënd of thë tail.
- Using a spoon, sëparatë thë mëat from thë two sidës of thë shëll, thën lift thë mëat up and out from insidë thë shëll.
- Prëss thë two sidës of thë shëll togëthër, thën lay thë mëat ovër thë sëam whërë thë two shëlls mëët.
Gët Full Rëcipë>>https://tasty.co/recipe/baked-lobster-tails
0 Response to "Bakëd Lobstër Tails"
Post a Comment