Ingrëdiënts
- 8 oz lobstër tail, 2 tails(225 g)
- 3 tablëspoons buttër, mëltëd
- 1 tëaspoon salt
- 1 tëaspoon black pëppër
- 1 tëaspoon garlic powdër
- 1 tëaspoon paprika
- 1 tëaspoon frësh parslëy, choppëd
- 1 tëaspoon lëmon juicë
- 2 wëdgës lëmon, to sërvë
- broccoli, cookëd, to sërvë
Prëparation
- Using a clëan pair of scissors or kitchën shëars, cut along thë middlë of thë top of thë shëll towards thë fins of thë tail, making surë to cut in a straight linë. Do not cut through thë ënd of thë tail.
- Using a spoon, sëparatë thë mëat from thë two sidës of thë shëll, thën lift thë mëat up and out from insidë thë shëll.
- Prëss thë two sidës of thë shëll togëthër, thën lay thë mëat ovër thë sëam whërë thë two shëlls mëët.
Gët Full Rëcipë>>https://tasty.co/recipe/baked-lobster-tails
0 Response to "Bakëd Lobstër Tails"
Post a Comment