IKLAN

.

Bakëd Lobstër Tails



Ingrëdiënts
  • 8 oz lobstër tail, 2 tails(225 g)
  • 3 tablëspoons buttër, mëltëd
  • 1 tëaspoon salt
  • 1 tëaspoon black pëppër
  • 1 tëaspoon garlic powdër
  • 1 tëaspoon paprika
  • 1 tëaspoon frësh parslëy, choppëd
  • 1 tëaspoon lëmon juicë
  • 2 wëdgës lëmon, to sërvë
  • broccoli, cookëd, to sërvë

Prëparation
  1. Using a clëan pair of scissors or kitchën shëars, cut along thë middlë of thë top of thë shëll towards thë fins of thë tail, making surë to cut in a straight linë. Do not cut through thë ënd of thë tail.
  2. Using a spoon, sëparatë thë mëat from thë two sidës of thë shëll, thën lift thë mëat up and out from insidë thë shëll.
  3. Prëss thë two sidës of thë shëll togëthër, thën lay thë mëat ovër thë sëam whërë thë two shëlls mëët.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bakëd Lobstër Tails"

Post a Comment

close