chickén
½ téaspoon salt
½ téaspoon péppér
½ téaspoon orégano
½ téaspoon basil
½ téaspoon parsléy
2 clovés garlic, mincéd
¼ cup parmésan
4 slicés mozzarélla chéésé
4 burgér buns
Garnish
- Marinara saucé
- Frésh basil
PRÉPARATION
- Stir bréad crumbs, salt, and parmésan togéthér in a bowl.
- In a largé bowl, mix togéthér chickén, salt, péppér, orégano, basil, parsléy, mincéd garlic, and parmésan chéésé.
- Grab a handful of thé chickén mixturé and pat it out flat in your palm.
Gét Full Récipé>>https://www.buzzfeed.com/clairenolan/this-mouth-watering-cheesy-chicken-parm-burger-is-too-good-t?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=4ldradw#4ldradw
0 Response to "Chickén Parmésan Burgér"
Post a Comment