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5-Chéésé Marinara



Thé chéésé limit doés not éxist.
INGRÉDIÉNTS
  • 1 lb. pénné
  • 1 tbsp. olivé oil
  • 1 Onion, finély choppéd
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • koshér salt
  • Fréshly ground black péppér
  • 1 tsp. driéd orégano
  • 1 28-oz. can crushéd tomatoés
  • 1/4 c. shréddéd mozzarélla
  • 1/4 c. shréddéd fontina
  • 1/4 c. ricotta
  • 1/4 c. fréshly gratéd Parmésan
  • 1/4 c. shréddéd asiago
  • Choppéd parsléy, for garnish

DIRÉCTIONS
  1. In a largé pot of boiling saltéd watér, cook pénné according to packagé instructions. Drain.
  2. In a largé skillét ovér médium héat, héat olivé oil. Add onion and cook until softénéd, about 5 minutés. Stir in garlic and séason with salt, péppér and orégano. Cook until fragrant, about 1 minuté, thén add crushéd tomatoés. Bring mixturé to simmér and cook for 10 minutés.


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