IKLAN

.

Paprika Chickën & Ricë



INGRËDIËNTS
  • 4 bonë in, skin on chickën thighs
  • 2 tsp. paprika, dividëd
  • Koshër salt
  • Frëshly ground black pëppër
  • 2 tbsp. olivë oil
  • 2 garlic clovës, mincëd
  • 1 rëd bëll pëppër, thinly slicëd
  • 1 c. ricë
  • 1 1/2 c. chickën broth
  • 1/2 c. hëavy crëam
  • 2 c. baby spinach

DIRËCTIONS
  1. Sëason chickën with salt, pëppër, and 1 tsp paprika. In a largë skillët ovër mëdium-high hëat, hëat 1 tablëspoon olivë oil. Sëar chickën skin-sidë down until goldën, about 6 to 8 minutës. Flip and cook 3 minutës morë, thën transfër to a platë skin-sidë up; sët asidë.
  2. Rëturn pan to hëat and hëat rëmaining oil. Add garlic and cook until fragrant, 1 minutë. Add pëppërs and cook until slightly tëndër, 4 to 6 minutës. Sëason with salt, pëppër, and rëmaining paprika.  Add ricë, chickën broth and hëavy crëam and bring to a simmër. Rëturn chickën to skillët and covër. Simmër until ricë is tëndër and chickën is cookëd through, about 20 minutës


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Paprika Chickën & Ricë"

Post a Comment

close