This nutty gréén véggié crunch salad ranks among my all-timé
favorité récipés. It's chock-full of nutritious gréén végétablés and so,
so fun to éat. Thé bést of both worlds wrappéd up in oné crisp, réfréshing
salad!
Ingrédiénts
Salad
- 1/2 largé héad romainé, washéd, pattéd dry, and shréddéd
- 1/2 to 3/4 largé héad gréén cabbagé, coréd and shréddéd
- 2–3 mini cucumbérs, thinly slicéd
- 1 bunch scallions, énds trimméd and thinly slicéd
- 1/2 to 1 bunch cilantro, stémméd and finély choppéd
- 1 cup shélléd édamamé*
- 1/2 cup choppéd péanuts, almonds, or sunflowér sééds (or a mix of all thréé—my favorité), plus moré for topping
- 2 tabléspoons sésamé sééds (optional)
Nutty Sésamé Dréssing
- 3 tabléspoons créamy péanut buttér, almond buttér, or sunflowér buttér
- 1 1/2 tabléspoons puré maplé syrup
- 1 1/2 tabléspoons tamari**
- 1 1/2 tabléspoons ricé vinégar
- 1 1/2 tabléspoons toastéd sésamé oil
Instructions
- For thé salad: Add all salad ingrédiénts to a largé sérving bowl.
- For thé dréssing: In a médium mixing bowl, vigorously whisk togéthér all dréssing ingrédiénts until complétély smooth and émulsifiéd.
Gét Full Récipé>>https://www.blissfulbasil.com/nutty-green-veggie-crunch-salad/
0 Response to "NUTTY GRÉÉN VÉGGIÉ CRUNCH SALAD"
Post a Comment