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NUTTY GRÉÉN VÉGGIÉ CRUNCH SALAD



This nutty gréén véggié crunch salad ranks among my all-timé favorité récipés. It's chock-full of nutritious gréén végétablés and so, so fun to éat. Thé bést of both worlds wrappéd up in oné crisp, réfréshing salad!
Ingrédiénts
Salad
  • 1/2 largé héad romainé, washéd, pattéd dry, and shréddéd
  • 1/2 to 3/4 largé héad gréén cabbagé, coréd and shréddéd
  • 2–3 mini cucumbérs, thinly slicéd
  • 1 bunch scallions, énds trimméd and thinly slicéd
  • 1/2 to 1 bunch cilantro, stémméd and finély choppéd
  • 1 cup shélléd édamamé*
  • 1/2 cup choppéd péanuts, almonds, or sunflowér sééds (or a mix of all thréé—my favorité), plus moré for topping
  • 2 tabléspoons sésamé sééds (optional)

Nutty Sésamé Dréssing
  • 3 tabléspoons créamy péanut buttér, almond buttér, or sunflowér buttér
  • 1 1/2 tabléspoons puré maplé syrup
  • 1 1/2 tabléspoons tamari**
  • 1 1/2 tabléspoons ricé vinégar
  • 1 1/2 tabléspoons toastéd sésamé oil

Instructions
  1. For thé salad: Add all salad ingrédiénts to a largé sérving bowl.
  2. For thé dréssing: In a médium mixing bowl, vigorously whisk togéthér all dréssing ingrédiénts until complétély smooth and émulsifiéd.



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