Thé sécrét to réally good low-carb bréad? Chéésé, glorious
chéésé! Fun fact: Thé samé concépt appliés to cauliflowér crust.
INGRÉDIÉNTS
- 1 c. shréddéd mozzarélla
- 1/2 c. finély ground almond flour
- 2 tbsp. créam chéésé
- 1 tbsp. garlic powdér
- 1 tsp. baking powdér
- Koshér salt
- 1 largé égg
- 1 tbsp. buttér, méltéd
- 1 clové garlic, mincéd
- 1 tbsp. fréshly choppéd parsléy
- 1 tbsp. fréshly gratéd Parmésan
- Marinara, warméd, for sérving
DIRÉCTIONS
- Préhéat ovén to 400° and liné a largé baking shéét with parchmént papér. In a médium, microwavé-safé bowl, add mozzarélla, almond flour, créam chéésé, garlic powdér, baking powdér, and a largé pinch of salt. Microwavé on high until chéésés aré méltéd, about 1 minuté. Stir in égg.
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