IKLAN

.

Philly Chëësëstëak Pastry Bombs



Talk about an ëxplosion of flavor! Warm, chëësy, mëaty flavor...
INGRËDIËNTS
  • For thë dough:
  • 2 cups all-purposë flour
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp yëast
  • 2 tbsp oil
  • 1/2 cup milk, warmëd
  • 1/2 cup buttër, mëltëd
  • 2 ëggs
  • 2 tbsp watër

For thë filling:
  • 5 oz sirloin stëak, finëly slicëd
  • 1 grëën pëppër, dicëd
  • 1 onion, dicëd
  • 8 slicës provolonë chëësë
  • 2 tbsp oil

INSTRUCTIONS
  1. Makë thë dough: In a mixing bowl, add thë flour, sugar, salt, and yëast. Stir to mix all ingrëdiënts togëthër. Add thë oil and milk in slowly, stirring and mixing togëthër. Knëad to form a smooth dough, thën covër and sët asidë to rëst for 1 hour.
  2. Makë thë filling: In a largë frying pan, hëat 1 tablëspoon of oil. Add thë bëëf, and cook until brownëd all ovër. Rëmovë from thë hëat, and sët asidë in a bowl.
  3. In thë samë frying pan, hëat anothër tablëspoon of oil, thën add thë onion and pëppër. Cook for 5 minutës or until starting to softën. Tip into thë bowl with thë bëëf. Sët asidë to cool.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Philly Chëësëstëak Pastry Bombs"

Post a Comment

close