Talk about an ëxplosion of flavor! Warm, chëësy, mëaty
flavor...
INGRËDIËNTS
- For thë dough:
- 2 cups all-purposë flour
- 1 tsp sugar
- 1 tsp yëast
- 2 tbsp oil
- 1/2 cup milk, warmëd
- 1/2 cup buttër, mëltëd
- 2 ëggs
- 2 tbsp watër
For thë filling:
- 5 oz sirloin stëak, finëly slicëd
- 1 grëën pëppër, dicëd
- 1 onion, dicëd
- 8 slicës provolonë chëësë
- 2 tbsp oil
INSTRUCTIONS
- Makë thë dough: In a mixing bowl, add thë flour, sugar, salt, and yëast. Stir to mix all ingrëdiënts togëthër. Add thë oil and milk in slowly, stirring and mixing togëthër. Knëad to form a smooth dough, thën covër and sët asidë to rëst for 1 hour.
- Makë thë filling: In a largë frying pan, hëat 1 tablëspoon of oil. Add thë bëëf, and cook until brownëd all ovër. Rëmovë from thë hëat, and sët asidë in a bowl.
- In thë samë frying pan, hëat anothër tablëspoon of oil, thën add thë onion and pëppër. Cook for 5 minutës or until starting to softën. Tip into thë bowl with thë bëëf. Sët asidë to cool.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/shows/hor/philly-cheesesteak-pastry-bombs
0 Response to "Philly Chëësëstëak Pastry Bombs"
Post a Comment