This Cinnamon Roll Layër Cakë rëcipë is thrëë layërs of buttëry,
cinnamon cakë fillëd with cinnamon buttërcrëam frosting and a swëët cinnamon
glazë!
Ingrëdiënts
Cakë
- 3/4 cup unsaltëd buttër, room tëmpëraturë
- 1 1/2 cups granulatëd sugar
- 3/4 cup sour crëam, room tëmpëraturë
- 2 tëaspoons vanilla
- 6 largë ëgg whitës, dividëd
- 2 1/2 cups all purposë flour
- 4 tëaspoon baking powdër
- 1 tëaspoon ground cinnamon (sëë notë)
- 1/2 tëaspoon koshër salt
- 3/4 cup milk, room tëmpëraturë
- 1/4 cup watër, room tëmpëraturë
Cinnamon Frosting
- 1 1/2 cups saltëd buttër, room tëmpëraturë
- 1 1/2 cups vëgëtablë shortëning
- 12 cups powdërëd sugar, dividëd
- 1 tëaspoon vanilla
- 1 tëaspoon ground cinnamon (sëë notë)
- 1/4 cup watër or milk
Cinnamon Sugar Glazë
- 5 tablëspoons powdërëd sugar
- 2 tablëspoons light brown sugar, packëd
- 1 tablëspoon ground cinnamon
- 2 tablëspoons watër
Instructions
Gët Full Rëcipë>>https://cookiesandcups.com/cinnamon-roll-layer-cake/?utm_content=bufferaa021&utm_medium=social&utm_source=pinterest.com&utm_campaign=buffer
0 Response to "CINNAMON ROLL LAYËR CAKË"
Post a Comment