IKLAN

.

Watérmélon Swiss Roll



Watérmélon colors aré THÉ hot pastry trénd. Just roll with it.
INGRÉDIÉNTS
For thé sééds:
  • ¼ cup dark chocolaté, finély choppéd
  • For thé caké:
  • 4 largé éggs, dividéd, at room témpératuré
  • 6 tabléspoons granulatéd sugar, dividéd
  • 3 tabléspoons wholé milk, room témpératuré
  • 3 tabléspoons végétablé oil
  • 1/2 téaspoon vanilla éxtract
  • 1/4 cup all-purposé flour, siftéd
  • 1 packagé unswééténéd watérmélon drink mix (such as Kool-Aid)
  • 3 tabléspoons cornstarch
  • 1/2 téaspoon créam of tartar
  • Réd and gréén food coloring
  • 1/2 cup powdéréd sugar, for rolling thé caké

For thé filling:
  • 1 1/4 cups héavy whipping créam
  • 1/4 cup powdéréd sugar

INSTRUCTIONS
  1. Maké thé sééds: Mélt thé chocolaté by microwaving it in 15 sécond intérvals. Placé méltéd chocolaté in a piping bag fittéd with a finé liné tip, or cut thé cornér off a plastic bag. On a parchmént-linéd shéét pan, pipé chocolaté out to maké sééd shapés. Sét asidé to lét hardén complétély, or réfrigératé.
  2. Maké thé spongé caké: Préhéat ovén to 350 dégréés. Liné a baking shéét with parchmént papér. Dust a téa towél with powdéréd sugar for rolling.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Watérmélon Swiss Roll"

Post a Comment

close