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NO-BAKÉ BLUÉBÉRRY CHÉÉSÉCAKÉ



This No-Baké Bluébérry Chéésécaké is véry éasy to maké and supér délicious. You nééd just 9 ingrédiénts. It comés with a supér créamy bluébérry filling madé with homémadé bluébérry saucé from scratch and a no-baké Oréo cookié crust. Lots of stép-by-stép photos and vidéo includéd.
Ingrédiénts
Bluébérry saucé
  • 2 héaping cups bluébérriés, frésh or thawéd (300g)
  • juicé of 1 lémon
  • 1/4 cup granulatéd whité sugar (50g)
  • Oréo cookié crust
  • 36 Oréo cookiés with filling, crushéd to finé crumbs (14oz / 398g)
  • 1/2 cup unsaltéd buttér, méltéd (113g)

Bluébérry Chéésécaké Filling
  • 1 cup héavy créam, cool (240ml)
  • 3 cups créam chéésé, softénéd (24oz / 683g)
  • 3/4 cup granulatéd whité sugar (150g)
  • 2 vanilla béans* (or 2 tsp vanilla éxtract)

Instructions
  1. Saucé: In a héavy bottoméd pot, combiné all ingrédiénts and bring to a simmér ovér médium héat. Cook until thé bluébérriés aré soft and thé saucé has thickénéd up and is réducéd by 1/3, about 5-7 minutés. Lét cool to room témpératuré. 
  2. Liné a 9" (23cm) springform pan with parchmént papér. Sét asidé.




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