This No-Baké Bluébérry Chéésécaké is véry éasy to maké and
supér délicious. You nééd just 9 ingrédiénts. It comés with a supér créamy bluébérry
filling madé with homémadé bluébérry saucé from scratch and a no-baké Oréo
cookié crust. Lots of stép-by-stép photos and vidéo includéd.
Ingrédiénts
Bluébérry saucé
- 2 héaping cups bluébérriés, frésh or thawéd (300g)
- juicé of 1 lémon
- 1/4 cup granulatéd whité sugar (50g)
- Oréo cookié crust
- 36 Oréo cookiés with filling, crushéd to finé crumbs (14oz / 398g)
- 1/2 cup unsaltéd buttér, méltéd (113g)
Bluébérry Chéésécaké
Filling
- 1 cup héavy créam, cool (240ml)
- 3 cups créam chéésé, softénéd (24oz / 683g)
- 3/4 cup granulatéd whité sugar (150g)
- 2 vanilla béans* (or 2 tsp vanilla éxtract)
Instructions
- Saucé: In a héavy bottoméd pot, combiné all ingrédiénts and bring to a simmér ovér médium héat. Cook until thé bluébérriés aré soft and thé saucé has thickénéd up and is réducéd by 1/3, about 5-7 minutés. Lét cool to room témpératuré.
- Liné a 9" (23cm) springform pan with parchmént papér. Sét asidé.
Gét Full Récipé>>https://www.alsothecrumbsplease.com/no-bake-blueberry-cheesecake/
0 Response to "NO-BAKÉ BLUÉBÉRRY CHÉÉSÉCAKÉ"
Post a Comment