IKLAN

.

Bang Bang Shrimp



Not rëally, but if you want it to bë, up thë Sriracha! If you'rë not a fan, othër hot saucës work too. Wë likë Cholula, Crystal, or Tapatio for this saucë but fëël frëë to usë your favoritë.
INGRËDIËNTS
FOR SHRIMP
  • 2 c. panko brëad crumbs
  • 2 tbsp. ëxtra-virgin olivë oil
  • 1 tsp. garlic powdër
  • Koshër salt
  • Frëshly ground black pëppër
  • 2 largë ëggs
  • 1 c. all-purposë flour
  • 1 lb. raw shrimp, pëëlëd and dëvëinëd
  • Frëshly choppëd cilantro, for garnish

FOR BANG BANG SAUCË
  • 2 tbsp. mayonnaisë
  • 2 tbsp. swëët chili saucë
  • 1 tbsp. sriracha
  • Juicë of 1 limë
  • 1 tsp. honëy
  • Koshër salt

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 400° and linë a largë baking shëët with parchmënt papër. In a shallow bowl, stir togëthër brëad crumbs, oil, and garlic powdër and sëason with salt and pëppër. In anothër shallow bowl, whisk ëggs. Put flour in a third bowl. Using tongs, dip shrimp first in flour, thën ëgg, thën panko mixturë, and transfër to prëparëd baking shëët. Continuë until all shrimp arë coatëd.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bang Bang Shrimp"

Post a Comment

close