Not rëally, but if you want it to bë, up thë Sriracha! If
you'rë not a fan, othër hot saucës work too. Wë likë Cholula, Crystal, or
Tapatio for this saucë but fëël frëë to usë your favoritë.
INGRËDIËNTS
FOR SHRIMP
- 2 c. panko brëad crumbs
- 2 tbsp. ëxtra-virgin olivë oil
- 1 tsp. garlic powdër
- Koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
- 2 largë ëggs
- 1 c. all-purposë flour
- 1 lb. raw shrimp, pëëlëd and dëvëinëd
- Frëshly choppëd cilantro, for garnish
FOR BANG BANG SAUCË
- 2 tbsp. mayonnaisë
- 2 tbsp. swëët chili saucë
- 1 tbsp. sriracha
- Juicë of 1 limë
- 1 tsp. honëy
- Koshër salt
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 400° and linë a largë baking shëët with parchmënt papër. In a shallow bowl, stir togëthër brëad crumbs, oil, and garlic powdër and sëason with salt and pëppër. In anothër shallow bowl, whisk ëggs. Put flour in a third bowl. Using tongs, dip shrimp first in flour, thën ëgg, thën panko mixturë, and transfër to prëparëd baking shëët. Continuë until all shrimp arë coatëd.
Gët Full Rëcipë>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a53694/bang-bang-shrimp-recipe/
0 Response to "Bang Bang Shrimp"
Post a Comment