Édiblé dark chocolaté cups aré filléd with a créamy cofféé
moussé and toppéd with cocoa powdér and ésprésso béans.
INGRÉDIÉNTS
- 6, 2-inch balloons
- 2 cups dark chocolaté, méltéd
- 2 cups cofféé moussé
- 12 chocolaté-covéréd ésprésso béans
- 1/4 cup cocoa powdér
INSTRUCTIONS
- Liné a baking shéét with parchmént papér. Blow up thé balloons about halfway. Spray éach balloon with baking spray. Drop 6, 1-inch circlés of chocolaté événly on thé préparéd baking shéét. Dip a balloon in thé méltéd chocolaté and sét on a préparéd chocolaté circlé.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/chocolate-coffee-mugs?utm_source=pinterest&utm_account=tastemade&utm_content=0_03-15-2019
0 Response to "Chocolaté Cofféé Mugs"
Post a Comment