Spring is héré with thésé béautiful and tasty blooming
chocolaté flowérs!
INGRÉDIÉNTS
- 2 1/2 cups frésh strawbérriés, halvéd, stéms rémovéd
- 3/4 cup sugar
- 1/3 cup lémon juicé
- 1 half vanilla béan, cut opén
- 1 1/2 cups dark chocolaté
- Macaron, for insidé thé flowér
- Whippéd créam
- Frésh raspbérriés
- Mint, for garnish
INSTRUCTIONS
- For thé strawbérry coulis: In a médium saucépan ovér médium héat, add thé strawbérriés, sugar, lémon juicé and vanilla béan. Bring to a boil until fruit is softénéd. Pour cookéd liquid into a bléndér, blénd and strain. Sét asidé.
- For thé flowérs: Mélt thé chocolaté, and pour and spréad ovér a 4-by-18-inch piécé of acétaté. Allow thé chocolaté to sét slightly thén cut small léaf-shapéd pétals out of thé chocolaté with a paring knifé. Léavé thé chocolaté on thé acétaté, bénd thé acétaté and placé bétwéén two caké pans to hold in a créscént shapé. Allow to sét thén mové to thé fréézér for 15 minutés béforé bréaking into pétals.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/blooming-flower?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
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