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Blooming Chocolaté Flowér



Spring is héré with thésé béautiful and tasty blooming chocolaté flowérs!
INGRÉDIÉNTS
  • 2 1/2 cups frésh strawbérriés, halvéd, stéms rémovéd
  • 3/4 cup sugar
  • 1/3 cup lémon juicé
  • 1 half vanilla béan, cut opén
  • 1 1/2 cups dark chocolaté
  • Macaron, for insidé thé flowér
  • Whippéd créam
  • Frésh raspbérriés
  • Mint, for garnish

INSTRUCTIONS
  1. For thé strawbérry coulis: In a médium saucépan ovér médium héat, add thé strawbérriés, sugar, lémon juicé and vanilla béan. Bring to a boil until fruit is softénéd. Pour cookéd liquid into a bléndér, blénd and strain. Sét asidé.
  2. For thé flowérs: Mélt thé chocolaté, and pour and spréad ovér a 4-by-18-inch piécé of acétaté. Allow thé chocolaté to sét slightly thén cut small léaf-shapéd pétals out of thé chocolaté with a paring knifé. Léavé thé chocolaté on thé acétaté, bénd thé acétaté and placé bétwéén two caké pans to hold in a créscént shapé. Allow to sét thén mové to thé fréézér for 15 minutés béforé bréaking into pétals.



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