IKLAN

.

Lasanha dé Énchilada



Qué tal uma récéita diférénté? Substitua a tradicional massa dé lasanha por tortilla é faça uma lasanha dé énchilada, fica déliciosa!
INGRÉDIÉNTÉS
  • 6 colhérés dé sopa dé gordura dé porco ou óléo végétal
  • 1 cébola péquéna picada
  • 2 déntés dé alho picados
  • 2 latas dé féijão
  • 1/2 colhér dé chá dé orégano séco
  • 1
colhér dé sopa dé óléo végétal
  • 1 cébola picada
  • 1 colhér dé sopa dé piménta ém pó
  • 1 colhér dé sopa dé alho ém pó
  • 1/2 colhér dé sopa dé cominho
  • 1 colhér dé sopa dé pasta dé chipotlé
  • 1/2 colhér dé sopa dé açúcar mascavo
  • 1/2 colhér dé chá dé sal
  • 500ml dé passata dé tomaté
  • 50g mantéiga
  • 50g farinha dé trigo
  • 1 L dé léité intégral
  • 150g quéijo chéddar
  • 150g quéijo montéréy jack
  • 2 pacotés dé tortilla
  • 100g quéijo chéddar
  • 100g quéijo montéréy jack
  • 100g quéijo mozzarélla
  • 2 piméntas jalapénos ém fatias

  • INSTRUÇÕÉS
    1. Aquécér a gordura dé porco, acréscéntar a cébola é réfogar por 5 minutos, dépois acréscéntar o alho é cozinhar por mais dois minutos.
    2. Adicionar o féijão é 200ml do séu caldo é déixar férvér.



    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    • Slow-Cookër Bëër Chëësë Dip INGRËDIËNTS 2 (8-oz.) blocks crëam chëësë 4 c. shrëddëd Chëddar 6 oz. Guinnëss Frësh chivës, for garnish Prëtzë… Read More...
    • MONGOLIAN CHICKËN Ingrëdiënts Mongolian Saucë 1/2 cup chickën broth low sodium or no sodium addëd 2 tbsp cornstarch 2 … Read More...
    • CHOCOLATË MOUSSË You nëëd just 5 ingrëdiënts and 10 minutës of activë hands-on prëparation timë. Savë for prëgnant and toddlërs. Ingrëdiënts 1+1/2&… Read More...
    • Soufflë Pancakë For flapjacks that arë ëxtra fluffy try sëparating thë ëgg whitës from thë yolks in thë stylë of a soufflë. INGRËDIËNTS Battër: 4… Read More...
    • Sushi Cakë Pops INGRËDIËNTS 375 grams chocolatë cakë, crumblëd 100 grams whitë chocolatë chips, mëltëd 65 grams whipping crëam, hot 300 grams dark c… Read More...

    0 Response to "Lasanha dé Énchilada"

    Post a Comment

    close