INGRËDIËNTS
For thë pavlova:
- 1/2 cup finëly choppëd sëmiswëët chocolatë
- 4 largë ëgg whitës
- Pinch of salt
- 1 cup sugar
- 1 tablëspoon cornstarch
- 1 tëaspoon lëmon juicë
- 1/2 tëaspoon vanilla ëxtract
For thë bërry
topping:
- 2 cups mixëd bërriës
- 1/4 cup sugar
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 1 lëmon, zëstëd
- 1 tëaspoon lëmon juicë
For thë chocolatë
bark:
- 1/2 cup finëly choppëd dark chocolatë
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 300 dëgrëës.
- On 2 sëparatë piëcës of parchmënt papër, usë a pëncil to draw four 4-inch circlës. You should havë 8 circlës total. Turn papërs upsidë down.
- Makë thë pavlovas: Mëlt chocolatë in thë microwavë for 1 minutë, stirring ëvëry 15 sëconds until mëltëd. Lëavë to cool whilë you prëparë thë mëringuë.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/shows/hor/swirled-chocolate-pavlova-with-fresh-berries?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Swirlëd Chocolatë Pavlova with Frësh Bërriës"
Post a Comment