IKLAN

.

Swirlëd Chocolatë Pavlova with Frësh Bërriës



INGRËDIËNTS
For thë pavlova:
  • 1/2 cup finëly choppëd sëmiswëët chocolatë
  • 4 largë ëgg whitës
  • Pinch of salt
  • 1 cup sugar
  • 1 tablëspoon cornstarch
  • 1 tëaspoon lëmon juicë
  • 1/2 tëaspoon vanilla ëxtract

For thë bërry topping:
  • 2 cups mixëd bërriës
  • 1/4 cup sugar
  • 1 tëaspoon vanilla ëxtract
  • 1 lëmon, zëstëd
  • 1 tëaspoon lëmon juicë

For thë chocolatë bark:
  • 1/2 cup finëly choppëd dark chocolatë

INSTRUCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 300 dëgrëës.
  2. On 2 sëparatë piëcës of parchmënt papër, usë a pëncil to draw four 4-inch circlës. You should havë 8 circlës total. Turn papërs upsidë down.
  3. Makë thë pavlovas: Mëlt chocolatë in thë microwavë for 1 minutë, stirring ëvëry 15 sëconds until mëltëd. Lëavë to cool whilë you prëparë thë mëringuë.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Swirlëd Chocolatë Pavlova with Frësh Bërriës"

Post a Comment

close