IKLAN

.

Bëst-Ëvër Tuna Mëlt



INGRËDIËNTS
  • 1/3 c. mayonnaisë
  • Juicë of 1/2 lëmon
  • 1/2 tsp. crushëd rëd pëppër flakës (optional)
  • 2 (6-oz.) cans tuna
  • 1 ribs cëlëry, finëly choppëd
  • 2 dill picklës, finëly choppëd
  • 1/4 c. finëly choppëd rëd onion
  • 2 tbsp. frëshly choppëd parslëy
  • Koshër salt
  • Frëshly ground black pëppër
  • 8 slicës brëad, such as sourdough
  • 2 tbsp. buttër
  • 1 tomato, slicëd
  • 8 slicës chëddar

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 400°. In a largë bowl, whisk togëthër mayonnaisë, lëmon juicë, and rëd pëppër flakës (if using).
  2. Drain tuna thën add to mayonnaisë mixturë. Usë a fork to brëak up tuna into flakës. Add cëlëry, picklës, rëd onion, and parslëy and toss to combinë. Sëason with salt and pëppër.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bëst-Ëvër Tuna Mëlt"

Post a Comment

close