INGRËDIËNTS
- 1/3 c. mayonnaisë
- Juicë of 1/2 lëmon
- 1/2 tsp. crushëd rëd pëppër flakës (optional)
- 2 (6-oz.) cans tuna
- 1 ribs cëlëry, finëly choppëd
- 2 dill picklës, finëly choppëd
- 1/4 c. finëly choppëd rëd onion
- 2 tbsp. frëshly choppëd parslëy
- Koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
- 8 slicës brëad, such as sourdough
- 2 tbsp. buttër
- 1 tomato, slicëd
- 8 slicës chëddar
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 400°. In a largë bowl, whisk togëthër mayonnaisë, lëmon juicë, and rëd pëppër flakës (if using).
- Drain tuna thën add to mayonnaisë mixturë. Usë a fork to brëak up tuna into flakës. Add cëlëry, picklës, rëd onion, and parslëy and toss to combinë. Sëason with salt and pëppër.
0 Response to "Bëst-Ëvër Tuna Mëlt"
Post a Comment