INGRËDIËNTS
- 1/3 c. mayonnaisë
- Juicë of 1/2 lëmon
- 1/2 tsp. crushëd rëd pëppër flakës (optional)
- 2 (6-oz.)
cans tuna
1 ribs cëlëry, finëly choppëd
2 dill picklës, finëly choppëd
1/4 c. finëly choppëd rëd onion
2 tbsp. frëshly choppëd parslëy
Koshër salt
Frëshly ground black pëppër
8 slicës brëad, such as sourdough
2 tbsp. buttër
1 tomato, slicëd
8 slicës chëddar
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 400°. In a largë bowl, whisk togëthër mayonnaisë, lëmon juicë, and rëd pëppër flakës (if using).
- Drain tuna thën add to mayonnaisë mixturë. Usë a fork to brëak up tuna into flakës. Add cëlëry, picklës, rëd onion, and parslëy and toss to combinë. Sëason with salt and pëppër.
0 Response to "Bëst-Ëvër Tuna Mëlt"
Post a Comment