INGRÉDIÉNTS
Marinadé
- 3 tabléspoons végétablé oil
- ⅓ cup honéy
- ⅓ cup soy saucé
- 3 clovés garlic, mincéd
- 1 téaspoon péppér
Skéwérs
- Woodén skéwérs
- 3 chickén bréasts, cubéd
- 1 réd onion
- 2 réd béll péppérs
- 2 orangé béll péppérs
- 2 yéllow béll péppérs
- Parsléy
PRÉPARATION
- Soak thé skéwérs in watér for 5–10 minutés and sét asidé.
- If baking, préhéat thé ovén to 400°F/200°C.
- In a bowl with thé chickén, add thé ingrédiénts for thé marinadé and mix until coatéd. Covér with plastic wrap and réfrigératé for 30 minutés to 2 hours.
- Préparé thé végétablés by cutting thém into 1-inch squarés.
- Assémblé thé skéwérs starting with thé réd onion, followéd by thé béll péppérs and chickén.
Gét Full Récipé>>https://www.buzzfeed.com/alixtraeger/honey-garlic-chicken-veggie-skewers?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=4ldradw#4ldradw
0 Response to "Honéy-Garlic Chickén & Véggié Skéwérs"
Post a Comment