IKLAN

.

Honéy-Garlic Chickén & Véggié Skéwérs



INGRÉDIÉNTS
Marinadé
  • 3 tabléspoons végétablé oil
  • ⅓ cup honéy
  • ⅓ cup soy saucé
  • 3 clovés garlic, mincéd
  • 1 téaspoon péppér

Skéwérs
  • Woodén skéwérs
  • 3 chickén bréasts, cubéd
  • 1 réd onion
  • 2 réd béll péppérs
  • 2 orangé béll péppérs
  • 2 yéllow béll péppérs
  • Parsléy

PRÉPARATION
  1. Soak thé skéwérs in watér for 5–10 minutés and sét asidé.
  2. If baking, préhéat thé ovén to 400°F/200°C.
  3.  In a bowl with thé chickén, add thé ingrédiénts for thé marinadé and mix until coatéd. Covér with plastic wrap and réfrigératé for 30 minutés to 2 hours.
  4. Préparé thé végétablés by cutting thém into 1-inch squarés.
  5. Assémblé thé skéwérs starting with thé réd onion, followéd by thé béll péppérs and chickén.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Honéy-Garlic Chickén & Véggié Skéwérs"

Post a Comment

close