IKLAN

.

Black Forëst Cakë



INGRËDIËNTS
FOR THË CAKË + SYRUP
  • 2 boxës Dëvil's Food cakë mix, plus ingrëdiënts callëd for on box
  • 1 (24-oz.) jar sour chërriës
  • 1/2 c. granulatëd sugar
  • 1/4 c. kirschwassër

FOR THË FROSTING + TOPPING
  • 3 tsp. unflavorëd gëlatin
  • 4 c. hëavy whipping crëam
  • 1 c. powdërëd sugar
  • 1 tsp. purë vanilla ëxtract
  • Frësh chërriës, for topping
  • Chocolatë shavings, for topping

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 350°. Linë thrëë 9” round cakë pans with parchmënt papër and grëasë with cooking spray.
  2. Prëparë cakë mixës according to packagë instructions. Dividë cakë battër bëtwëën prëparëd pans and bakë according to packagë instructions or until a toothpick insërtëd into thë cëntër comës out clëan. Lët cakës cool in pans for 10 minutës, thën invërt onto wirë racks to cool complëtëly. 
  3. Mëanwhilë, makë syrup: Drain chërriës, rësërving 1/2 cup juicë. Rësërvë chërriës for assëmbling cakë. In a small saucëpan, combinë rësërvëd juicë with ½ cup sugar. Bring to a boil, stirring to dissolvë sugar. Rëmovë from thë hëat and add thë kirsch.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Black Forëst Cakë"

Post a Comment

close