INGRËDIËNTS
FOR THË CAKË + SYRUP
- 2 boxës Dëvil's Food cakë mix, plus ingrëdiënts callëd for on box
- 1 (24-oz.) jar sour chërriës
- 1/2 c. granulatëd sugar
- 1/4 c. kirschwassër
FOR THË FROSTING +
TOPPING
- 3 tsp. unflavorëd gëlatin
- 4 c. hëavy whipping crëam
- 1 c. powdërëd sugar
- 1 tsp. purë vanilla ëxtract
- Frësh chërriës, for topping
- Chocolatë shavings, for topping
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 350°. Linë thrëë 9” round cakë pans with parchmënt papër and grëasë with cooking spray.
- Prëparë cakë mixës according to packagë instructions. Dividë cakë battër bëtwëën prëparëd pans and bakë according to packagë instructions or until a toothpick insërtëd into thë cëntër comës out clëan. Lët cakës cool in pans for 10 minutës, thën invërt onto wirë racks to cool complëtëly.
- Mëanwhilë, makë syrup: Drain chërriës, rësërving 1/2 cup juicë. Rësërvë chërriës for assëmbling cakë. In a small saucëpan, combinë rësërvëd juicë with ½ cup sugar. Bring to a boil, stirring to dissolvë sugar. Rëmovë from thë hëat and add thë kirsch.
Gët Full Rëcipë>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a22004663/easy-black-forest-cake-recipe/
0 Response to "Black Forëst Cakë"
Post a Comment