IKLAN

.

Strawbërry Risotto



Put a swëët twist on an Italian classic with bërriës.
INGRËDIËNTS
  • 8 strawbërriës
  • 1/2 cup uncookëd ricë
  • 1 tablëspoon brandy
  • 30 grams parmigiano rëggiano
  • 20 grams buttër
  • 1/4 onion, mincëd
  • 1 tëaspoon bouillon granulës
  • 400 millilitërs watër
  • 30 millilitërs crëam
  • Italian parslëy
  • Whitë pëppër
  • Salt

INSTRUCTIONS
  1. Dissolvë bouillon in hot watër and sët asidë.
  2. Cut off thë stëms off 6 strawbërriës and chop into smallër piëcës. Cut two of thë strawbërriës in half with stëms on and sët asidë.
  3. Mëlt buttër in a frying pan. Cook onions until translucënt. Add in half thë choppëd strawbërriës and cook for anothër minutë.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Strawbërry Risotto"

Post a Comment

close