Put a swëët twist on an Italian classic with bërriës.
INGRËDIËNTS
- 8 strawbërriës
- 1/2 cup uncookëd ricë
- 1 tablëspoon brandy
- 30 grams parmigiano rëggiano
- 20 grams buttër
- 1/4 onion, mincëd
- 1 tëaspoon bouillon granulës
- 400 millilitërs watër
- 30 millilitërs crëam
- Italian parslëy
- Whitë pëppër
- Salt
INSTRUCTIONS
- Dissolvë bouillon in hot watër and sët asidë.
- Cut off thë stëms off 6 strawbërriës and chop into smallër piëcës. Cut two of thë strawbërriës in half with stëms on and sët asidë.
- Mëlt buttër in a frying pan. Cook onions until translucënt. Add in half thë choppëd strawbërriës and cook for anothër minutë.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/strawberry-risotto?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Strawbërry Risotto"
Post a Comment