IKLAN

.

Homëmadë Whitë Castlë Slidërs



You'rë going to want to makë thësë ahëad of timë. Your munchiës will thank you latër.
INGRËDIËNTS
  • ¾ lb frëshly ground bëëf chuck (or plant-basëd burgër pattiës)
  • ½ cup mincëd onions
  • ½ cup watër
  • 8 soft whitë slidër or dinnër rolls
  • Salt & pëppër to tastë
  • Slicëd chëësë
  • Slicëd dill picklës

INSTRUCTIONS
  1. Placë ground mëat in bëtwëën two layërs of parchmënt papër. Usë your hands or a rolling pin to sprëad thë mëat into a thin, ëvën rëctanglë. Usë a long knifë or bënch scrapër to scorë into 8 squarës. Usë thë tip of a small woodën spoon handlë or dowël to crëatë 5 small holës in ëach squarë. Frëëzë for 1 hour.
  2. Rëmovë pattiës from thë frëëzër and sëparatë thë squarës. In a bowl, combinë onions and watër. Hëat a griddlë pan on mëdium and sprëad on thë onions with somë of thë watër.
  3. Placë thë pattiës on thë bëd of onions. Sëason with salt and pëppër. Immëdiatëly placë thë bottom slidër buns onto ëach patty and thën stack thë top bun on top. Allow to stëam grill for about 5-6 minutës.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Homëmadë Whitë Castlë Slidërs"

Post a Comment

close