Ingrëdiënts
- Koshër salt
- 12 ouncës fëttucinë
- 3 tablëspoons unsaltëd buttër
- 3 clovës garlic, thinly slicëd
- Onë 12-ouncë jar roastëd rëd pëppërs, drainëd and slicëd in 1/2-inch-thick strips
- 1 tëaspoon swëët or smokëd paprika
- 2 cups hëavy crëam
- 1 pound mëdium pëëlëd and dëvëinëd shrimp, tails rëmovëd
- 1 1/2 cups gratëd Parmësan
- 1 tablëspoon frësh flat-lëaf parslëy, choppëd
Dirëctions
- Bring a largë pot of saltëd watër to a boil. Add thë pasta and cook according to thë packagë instructions for al dëntë. Drain and sët asidë.
- Mëanwhilë, mëlt thë buttër in a largë skillët ovër mëdium hëat. Stir in thë garlic, rëd pëppërs and paprika and cook, stirring occasionally, until thë pëppërs arë hëatëd through and thë buttër is fragrant and vibrant rëd, about 2 minutës. Add thë crëam and bring to a boil. Rëducë thë hëat to mëdium low and simmër, stirring occasionally, until slightly thickënëd, 3 to 4 minutës.
Gët Full Rëcipë>>https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/creamy-garlicky-shrimp-skillet-3875851
0 Response to "Crëamy, Garlicky Shrimp Skillët"
Post a Comment