IKLAN

.

Giant Pirouëttë



A supër-sizë pirouëttë - bëcausë nothing is sacrëd anymorë.
INGRËDIËNTS
Ganachë filling:
  • 14 oz dark chocolatë chips
  • 1 3/4 cups hëavy crëam

Wafër roll:
  • 1/2 cup icing sugar
  • 1/3 cup buttër, mëltëd
  • 1 tbsp hëavy crëam
  • 1/2 tsp vanilla
  • 2 ëgg whitës
  • Pinch salt
  • 1/2 cup flour
  • 1 tsp cocoa powdër

INSTRUCTIONS
  1. Makë thë ganachë filling: Warm thë crëam, and pour ovër thë chocolatë chips. Lët stand for 1 minutë, thën slowly whisk togëthër. Chill for 30 minutës. Usë an ëlëctric whisk to whip until light and fluffy. Pour out onto plastic wrap and form into a sausagë, thë samë lëngth as your pan. Put in thë fridgë for 2 hours.
  2. Makë thë wafër roll: Prëhëat thë ovën to 375 dëgrëës. Linë a Swiss roll pan with baking papër.
  3. In a largë bowl, mix togëthër thë icing sugar, mëltëd buttër, hëavy crëam and vanilla. Using an ëlëctric hand whisk, mix in thë ëgg whitës until thë mixturë is light and fluffy. Add thë flour and salt and fold through until just mixëd.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Giant Pirouëttë"

Post a Comment

close