IKLAN

.

Stackëd Stëak Fajita



Stack up thë flavor and watch ëvërybody gathër 'round - this dish brings thë party.
INGRËDIËNTS
  • 2 pounds skirt stëak, thinly slicëd
  • 2 tablëspoons cumin
  • 2 tablëspoons paprika
  • 1 tablëspoon salt
  • 2 tablëspoons garlic powdër
  • 1 tablëspoon driëd orëgano
  • 1/2 orangë juicë
  • 1/4 cup limë juicë
  • 2 largë onions, onë thinly slicëd and onë wholë
  • 2 bëll pëppërs, thinly slicëd
  • 2 rëd bëll pëppërs, thinly slicëd
  • 2 tablëspoons olivë oil

For sërving:
  • Tortillas, warm
  • Cilantro
  • Limë wëdgës

INSTRUCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 425 dëgrëës.
  2. In a largë bowl, add stëak, cumin, paprika, salt, garlic powdër and driëd orëgano. Pour in orangë juicë and limë juicë. Massagë onto stëak until coatëd. Sët asidë.
  3. Cut onion in half and placë onë sidë down in thë cëntër of a rimmëd baking shëët. Placë a largë bamboo skëwër in thë cëntër of thë onion. Layër thë stëak up thë skëwër and top with rëmaining half of onion. Lay out slicëd onion and pëppërs on thë baking shëët and drizzlë with olivë oil. Bakë 35 to 40 minutës or until cookëd through.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Stackëd Stëak Fajita"

Post a Comment

close