Ingrëdiënts
- 1 watërmëlon
- 3 stalks cëlëry, cut into 6-inch (15 cm) piëcës
- ½ limë
- blackbërry, ënough to covër bottom half of watërmëlon as "charcoal"
- assortëd fruit
SPËCIAL ËQUIPMËNT
- 10 woodën skëwërs
Prëparation
- Using a mëlon ballër or half tëaspoon, makë thrëë divots in thë bottom of thë watërmëlon that arë slightly smallër than thë circumfërëncë of thë cëlëry stalks.
- Cut thë watërmëlon in half, with thë bottom sidë of thë “grill” bëing slightly largër than thë “lid” sidë.
- Hollow out thë watërmëlon halvës using ëithër a mëlon ballër or spoon. Savë thë piëcës for thë fruit skëwërs.
- Insërt thë cëlëry into ëach divot on thë bottom half of thë watërmëlon and sëcurë with a toothpick if nëëdëd.
Gët Full Rëcipë>>https://tasty.co/recipe/watermelon-grill-with-fruit-skewers
0 Response to "Watërmëlon Grill With Fruit Skëwërs"
Post a Comment