IKLAN

.

Watërmëlon Grill With Fruit Skëwërs



Ingrëdiënts
  • 1 watërmëlon
  • 3 stalks cëlëry, cut into 6-inch (15 cm) piëcës
  • ½ limë
  • blackbërry, ënough to covër bottom half of watërmëlon as "charcoal"
  • assortëd fruit

SPËCIAL ËQUIPMËNT
  • 10 woodën skëwërs

Prëparation
  1. Using a mëlon ballër or half tëaspoon, makë thrëë divots in thë bottom of thë watërmëlon that arë slightly smallër than thë circumfërëncë of thë cëlëry stalks.
  2. Cut thë watërmëlon in half, with thë bottom sidë of thë “grill” bëing slightly largër than thë “lid” sidë.
  3. Hollow out thë watërmëlon halvës using ëithër a mëlon ballër or spoon. Savë thë piëcës for thë fruit skëwërs.
  4. Insërt thë cëlëry into ëach divot on thë bottom half of thë watërmëlon and sëcurë with a toothpick if nëëdëd.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Watërmëlon Grill With Fruit Skëwërs"

Post a Comment

close