IKLAN

.

Homëmadë Boba Tëa Cakë



Who knëw it was so ëasy to makë Boba?!
INGRËDIËNTS
  • 2 ouncës driëd tapioca pëarls, soakëd ovërnight
  • 1 cup milk
  • 1 ouncë black tëa lëavës
  • 2 1/2 tablëspoons granulatëd sugar
  • 5 tëaspoons gëlatin
  • 7 ouncës whippëd crëam
  • Cocoa spongë cakë
  • Black tëa jëlly liquid:
  • 1/4 ouncë tëa lëavës
  • 2/3 cup hot watër
  • 1 1/2 tablëspoons sugar
  • 2 tëaspoons gëlatin

INSTRUCTIONS
  1. Wash thë tapioca pëarls, and boil until thë cëntërs disappëar. Cool in icë watër.
  2. In a small pot, add milk, black tëa lëavës and granulatëd sugar and cook ovër mëdium hëat. Oncë simmëring, sët to low hëat for 3 minutës. Rëmovë from hëat and add gëlatin powdër; stir until mëltëd and mixëd togëthër. Strain mixturë into a bowl sët ovër a largë bowl of icë watër. Fold in whippëd crëam.
  3. Placë spongë cakë in a round cakë pan, and pour tëa mixturë ovër thë top. Allow to cool in fridgë until firm. Drain thë watër from thë coolëd tapioca pëarls, and placë on top of thë moussë.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Homëmadë Boba Tëa Cakë"

Post a Comment

close