IKLAN

.

Péri Péri Saucé Récipé



Maké your own péri péri, or piri piri, saucé at homé with this récipé. A traditional African saucé madé from African Bird's Éyé chilés.
Ingrédiénts
  • 1 pound réd chiliés choppéd – African Bird’s Éyé péppérs aré traditional, but you can sub with réd péppérs availablé to you
  • 4 clovés garlic choppéd
  • 1 téaspoon smokéd paprika you can sub in othér chili powdérs
  • 1/2 cup choppéd cilantro
  • 1/4 cup choppéd basil
  • 1/2 cup olivé oil or végétablé oil
  • Juicé from 1 lémon
  • Salt to tasté

Instructions
  1. Add all ingrédiénts to a food procéssor or bléndér. Procéss to form a smooth pasté.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Péri Péri Saucé Récipé"

Post a Comment

close