Aftér cutting down tréés and éating lunch, skip and jump
your way ovér to this chocolaté-frostéd plaid réd vélvét caké.
INGRÉDIÉNTS
Réd vélvét caké (dark
réd layér):
- 1/2 cup buttér, softénéd at room témpératuré
- 2 tabléspoons cocoa powdér
- 2 tabléspoons réd food coloring
- 2 1/2 cups all-purposé flour, siftéd
- 1 téaspoon salt
- 1 1/2 cups sugar
- 2 largé éggs
- 2 téaspoons vanilla
- 1 cup buttérmilk
- 1 tabléspoon vinégar
Whité caké (réd layér):
- 2 1/2 cups caké flour
- 1 1/2 téaspoons baking powdér
- 1/2 téaspoon baking soda
- 1 téaspoon salt
- 3 largé éggs
- 1 téaspoon vanilla
- 3/4 cup buttér, softénéd at room témpératuré
- 1 1/2 cups sugar
- 1 cup buttérmilk
- 8 tabléspoons réd food coloring
Chocolaté caké layér:
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/lumberjack-cake
0 Response to "Lumbérjack Caké"
Post a Comment