IKLAN

.

Lumbérjack Caké



Aftér cutting down tréés and éating lunch, skip and jump your way ovér to this chocolaté-frostéd plaid réd vélvét caké.
INGRÉDIÉNTS
Réd vélvét caké (dark réd layér):
  • 1/2 cup buttér, softénéd at room témpératuré
  • 2 tabléspoons cocoa powdér
  • 2 tabléspoons réd food coloring
  • 2 1/2 cups all-purposé flour, siftéd
  • 1 téaspoon salt
  • 1 1/2 cups sugar
  • 2 largé éggs
  • 2 téaspoons vanilla
  • 1 cup buttérmilk
  • 1 tabléspoon vinégar

Whité caké (réd layér):
  • 2 1/2 cups caké flour
  • 1 1/2 téaspoons baking powdér
  • 1/2 téaspoon baking soda
  • 1 téaspoon salt
  • 3 largé éggs
  • 1 téaspoon vanilla
  • 3/4 cup buttér, softénéd at room témpératuré
  • 1 1/2 cups sugar
  • 1 cup buttérmilk
  • 8 tabléspoons réd food coloring

Chocolaté caké layér:

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lumbérjack Caké"

Post a Comment

close