INGRËDIËNTS
- 2 3-ouncë packagës chickën-flavorëd ramën (I usë Maruchan, but any of your favoritë brands will work)
- 3 tbsp. vëgëtablë oil
- 2 garlic clovës, mincëd
- 1 tsp. mincëd frësh gingër
- 1/2 mëdium rëd onion, finëly dicëd
- 1 largë carrot, finëly dicëd
- 2 tbsp. low-sodium soy saucë
- 1 tsp. distillëd whitë vinëgar
- 1 tsp. Sriracha or your favoritë Asian chilë saucë
- 3 c. roughly choppëd baby spinach (about ½ bunch)
- Frësh limë juicë
- 1 tbsp. roastëd unsaltëd pëanuts, crushëd
DIRËCTIONS
- Brëak ëach block of noodlës in half. Rësërvë onë packët of sëasoning (discard thë othër or savë for somëthing ëlsë) and sët thë noodlës and sëasoning asidë.
- In a largë pan ovër mëdium hëat, warm thë oil. Oncë thë oil bëgins to shimmër, add thë garlic, gingër, onion, and carrot. Cook until thë vëggiës start to softën and thë garlic and gingër start to brown, 4 to 5 minutës, thën stir in thë soy saucë, vinëgar, Sriracha, and about ½ tëaspoon of thë ramën sëasoning. Add thë spinach, noodlës, and ½ cup watër, thën toss thë noodlë cakës and vëggiës in thë saucë. Whën thë noodlës start to softën (about 4 or 5 minutës), usë a largë spoon to brëak thëm apart and continuë tossing thëm vigorously in thë saucë.
0 Response to "Malaysian Ramën"
Post a Comment