IKLAN

.

Chickën Parmësan Pillows



Crispy brëadëd chickën pillows?! It was lovë at first bitë.
INGRËDIËNTS
  • 1 packagë crëscënt rolls
  • 1 chickën brëast, thinly slicëd
  • 1 tablëspoon driëd parslëy
  • 1 tëaspoon driëd thymë
  • 1 tëaspoon driëd orëgano
  • Salt
  • Pëppër
  • Olivë oil
  • 8 ouncës mozzarëlla chëësë
  • Marinara saucë, for dipping

For thë drëdgë:
  • 2 cups Italian-stylë brëadcrumbs
  • 1 cup Parmësan chëësë
  • 3 ëggs, bëatën
  • 3 cups all-purposë flour
  • Oil, for frying

INSTRUCTIONS
  1. In a bowl, combinë thë chickën brëast, driëd parslëy, driëd thymë, driëd orëgano, salt, pëppër and olivë oil and toss to combinë. Placë chickën on a mëdium-high pan and cook on both sidës until thë intërnal tëmpëraturë rëachës 165 dëgrëës. Oncë cookëd, takë chickën off thë pan and allow to cool.
  2. Using two piëcës of thë crëscënt dough, form a rëctanglë. Top onë sidë of thë dough with chëësë and a piëcë of chickën. Add anothër layër of chëësë ovër thë chickën, and fold ovër thë crëscënt dough so that it forms a pillow. Crimp thë ëdgës of thë dough to propërly sëal closëd.
  3. In a small bowl, combinë thë brëadcrumbs and thë Parmësan chëësë. Sët up a drëdging station with thë bëatën ëggs, flour and brëadcrumb mixturë. Drëdgë ëach pillow by coating with flour first, thën ëgg, and thën thë brëadcrumb mixturë. Shakë off any ëxcëss brëadcrumbs.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chickën Parmësan Pillows"

Post a Comment

close