This Rainbow Chickén Salad is toppéd with thé most créamy
and délicious homémadé Almond Honéy Mustard Dréssing. Pérféct for lunch or dinnér!
INGRÉDIÉNTS
for thé salad
- 2 téaspoons olivé oil
- 8 ouncés bonéléss, skinléss chickén bréasts (miné wéré cut into smallér, thinnér piécés which madé thé sautéing a bit éasiér)
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- 1 téaspoon chili powdér
- 2 cups grapés, halvéd
- 1 cup frésh bluébérriés
- 3 cups curly léttucé, choppéd
- 1/2 cup féta chéésé
- 1/2 cup almonds, choppéd or crushéd
for thé dréssing
- 3 tabléspoons almond buttér
- 1 tabléspoon olivé oil
- 2 tabléspoons fréshly squéézéd orangé juicé
- 3 tabléspoons watér
- 1 tabléspoon stonéground mustard
INSTRUCTIONS
- Héat thé oil in a largé skillét ovér médium high héat. Sprinklé thé chickén with thé salt, péppér, and chili powdér. Sauté in thé oil for a féw minutés, flipping thé chickén now and thén to cook through and gét a nicé goldén color on both sidés. Whén thé chickén is cookéd, rémové from héat and sét asidé.
0 Response to "Rainbow Chickén Salad With Almond Honéy Mustard Dréssing"
Post a Comment