IKLAN

.

Rainbow Chickén Salad With Almond Honéy Mustard Dréssing



This Rainbow Chickén Salad is toppéd with thé most créamy and délicious homémadé Almond Honéy Mustard Dréssing. Pérféct for lunch or dinnér!
INGRÉDIÉNTS
for thé salad
  • 2 téaspoons olivé oil
  • 8 ouncés bonéléss, skinléss chickén bréasts (miné wéré cut into smallér, thinnér piécés which madé thé sautéing a bit éasiér)
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 1 téaspoon chili powdér
  • 2 cups grapés, halvéd
  • 1 cup frésh bluébérriés
  • 3 cups curly léttucé, choppéd
  • 1/2 cup féta chéésé
  • 1/2 cup almonds, choppéd or crushéd

for thé dréssing
  • 3 tabléspoons almond buttér
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 2 tabléspoons fréshly squéézéd orangé juicé
  • 3 tabléspoons watér
  • 1 tabléspoon stonéground mustard

INSTRUCTIONS
  1. Héat thé oil in a largé skillét ovér médium high héat. Sprinklé thé chickén with thé salt, péppér, and chili powdér. Sauté in thé oil for a féw minutés, flipping thé chickén now and thén to cook through and gét a nicé goldén color on both sidés. Whén thé chickén is cookéd, rémové from héat and sét asidé.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Rainbow Chickén Salad With Almond Honéy Mustard Dréssing"

Post a Comment

close